Om Frank Godbersen ApS

Virksomheden blev grundlagt i 2018 og hjælper Indkøbs- og HR-ledere med, at fremskynde “time to fill”  og skabe tryghed ved en effektiv “cost to hire” .

Kort sagt en search- service med fokus på at skabe høj forretningsværdi – så hurtigt som muligt.

Frank Godbersen har arbejdet i verdensklasse virksomheder og har udviklet et ry for sit enorme fokus på kandidat og kllient værdi

…og for evnen til at opbygge stærke relationer og resultater. HURTIG!

I sin fritid er Frank sparringspartner og coach til en del ambitiøse indkøbschefer, der ønsker at udvikle deres organisationer , deres virksomheder – og sig selv.

Frank’s ekspertise

Frank Godbersen er grundlægger og administrerende partner i virksomheden. Han har over 20 års erfaring med strategiske indkøbsorganisationer.

Franks erfaringer er blevet udviklet i hans karriere i verdensklasse virksomheder som Danfoss (Industriel produktion), LM Windpower (Vedvarende energi) og Eurofins Scientific (Biotech)

Frank er uddannet i kontrakt jura og økonomi fra FH Kiel/Tyskland og tog senere en MBA på Business Institute Aalborg/Danmark. Som det seneste blev Frank en Certified Technology Business Management Executive (CTBME) fra Apptio University.

Tidligt i sin karriere stod Frank i spidsen for en kritisk turnaround i en teknologivirksomhed med 120 ansatte og konverterede betydelige tab til rentabilitet på mindre end et år – primært gennem organisations- og omkostningsoptimering. Denne erfaring bidrager i høj grad til hans fokus på at levere målbare resultater – hurtigt.

Indenfor sine corporate år blev Franks ekspertise udviklet i train the trainer programmer på AT Kearney-academy og deltog som subject matter expert (SME) og projektmedlem i utallige projekter supporteret af Bain & company, Deloitte, McKinsey mm.